četrtek 12 avgust 2021 15:29

Nova spletna stran

Končno je tu!!

Neizmerno sem vesela, da lahko z vami delim to čudovito spletno stran – mojo galerijo (ki bo vedno odprta) in moj prostor na internetu, kjer bom, poleg ponujanja čudovitih slik, obravnavala tudi različne teme, povezane z umetnostjo.

Da se umetnosti lotim bolj resno, sem se odločila šele pred dobrim letom dni in vse odkar sem začela prejemati pozitivne odzive in kritike na moje ustvarjanje, sem si želela spletno mesto, kjer bi lahko slike, ki nastanejo, uradno ponudila tudi za prodajo. In tako se je začelo večmesečno izobraževanje o vsem, kar se mi je zdelo, da moram vedeti, preden začnem prodajati svoje slike. Prav nič ni čudnega, da sem kmalu ugotovila, da več ko preberem, manj se mi zdi, da vem. Kljub temu je nekje treba začeti, zato sem nehala odlašati in v sodelovanju s podjetjem Akta Design, je nastala moja prva spletna stran.

Če vas zanima, kdo se skriva za umetninami, ki jih lahko najdete pod zavihkom 'Portfolio', preberite mojo zgodbo pod zavihkom 'O meni' in me bolje spoznajte.

Na tem spletnem mestu bi rada z vami delila umetnost, ki vam polepša dan, vas pomiri, vam daje topel notranji občutek, obogati vaš dom ali je čudovito darilo za ljubljeno osebo.

Če vas umetnost na kakršenkoli način zanima, potem ste na pravem mestu, saj bom na svojem blogu raziskovala teme, ki bodo zanimive tako profesionalnim umetnikom in tistim, ki so radi ustvarjalni v prostem času, kot tudi vsem ostalim, ki jih umetnost navdihuje, ki bi radi spoznali več, ki so radi na tekočem z novičkami iz sveta umetnosti, pa tudi ljubiteljem gradov, zabavne in zanimive zgodovine ter bogate kulturne dediščine… tudi tega se bo našlo dovolj.

Prisrčno vas vabim, da ostanete z menoj na tem ustvarjalnem popotovanju ter se prijavite na e-novičke in tako ne zamudite zanimivih novih objav, izida novih kolekcij slik in printov ter seveda popustov in posebnih ponudb.

Če vas karkoli zanima ali mi želite kaj sporočiti, bom zelo vesela vašega odziva!

Z ljubeznijo,

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

66014

Omejitev znakov 400